ENGGER
Displaying 31 - 60 of 64 results

Name Message
Caroline

Posted at Tuesday 27 May 2014, 13:17
Wat hebben we een heerlijk weekend gehad op het eiland en in jullie huis. , Marja en Sip.Met veel wind heerlijk gefietst en allerlei prachtige plekken aangedaan. Een fijne strandtent dichtbij, leuke dorpjes in de buurt, fantastische verbinding met de boot en dan zo'n heerlijk huis.Kinderen hebben genoten van hun vrijheid.
 
Geert en Hennie

Posted at Wednesday 16 October 2013, 11:56
Hallo Marja en Sip, we hebben genoten hier op Ameland en in huize Ad Fundum. Voor de kinderen was het skydiven het hoogtepunt. Ze hebben een dvd vol herinneringen meegenomen. Tot een volgende keer!
 
thon stoffelen

Posted at Sunday 30 June 2013, 19:26
Beste Maria en Sip
De afgelopen 18 dagen in huize Ad Fundum zijn voor mij een hele fijne tijd geweest met veel momenten van dierbare herinneringen. Zondag 16 juni is Inge met man en dochters( Suzanne 3 en Charlotte 1) gekomen en zijn een weekje gebleven. Het was niet echt strandweer, maar lekker lopen door het zand, schelpjes verzamelen is ook leuk en natuurlijk paard rijden net als vroeger. Met Opa paardjes voeren en Inge en Edwin een rit naar Hollum. Suus is ook een paardenmeisje en dus heeft ze een aantal keren met een pony rond gestapt. We hebben ook regelmatig gebruik gemaakt van jullie fietsen. Het weekje voor mezelf, met veel wind, heb ik gebruikt om tijdens mijn strandwandelingen lekker uit te waaien en om daarna met een hapje en drankje lekker te genieten van jullie fijne huisje.
Bedankt en tot een volgende keer, Thon
 
betty en jan

Posted at Friday 09 November 2012, 08:58
Een weekje Ameland eind september.
Geen vakantiehectiek.
Op ons gemak wandelen en fietsen. Strand en duin. Rustieke dorpjes.
Met als uitvalsbasis Huize Ad Fundum, waar we ons al thuis voelden toen we op die vrijdagmiddag de huiskamer betraden en een fles wijn ons wachtte.
Smaakvol ingericht met aandacht voor ruimte en comfort.
Het was een week mateloos genieten: AD FUNDUM!
 
Bernard en Monique

Posted at Wednesday 07 November 2012, 18:50
Heerlijk vertoeven hier; wat een fijne plek! Zo in de duinen en voor de kinderen dicht bij de Blinkert. Tommy geniet ook zo; snurkt erover. Lekker weer ook! We gaan graag weer.
 
Marianne van Ekeren

Posted at Thursday 04 October 2012, 21:04
We zijn net terug van een heel leuk en fijn weekend op Ameland in jullie huis Ad Fundum.
Een prachig huis met alles er op em er aan en zelfs een lekkere fles wijn stond klaar. En zelfs de shoot-mobiel van mijn man kon naar binnen -speciale rijplanken- s'nachts om te worden opgeladen. Zelfs de honden hadden het geweldig zeker de border collie maar ook de shishu die anders nooit zo ver loopt heeft lopen rennen op het strand tot die er bij neer viel.
Het was een SUPER weekend en komen zeker nog eens terug -als alles het toelaat-.
met vriendelijke groeten Fam. van Ekeren uit Hengelo ov.
 
Bert en Ans Flierman

Posted at Wednesday 05 October 2011, 18:22
we hebben geweldiggenoten van het weekendje Ameland, een prachtige vakantiewoning met alles d'rop en d'ran, geweldig mooi weer gehad, leuke dorpjes, lekker struinen door de duinen, uitwaaien op het mooie strand (er stond geen wind) er was echter één nadeel ........................ het duurde veel te kort!!!!!!!!!!!!
Onze kleinzoon Luc, wou niet naar huis en wilde blijven wonen op Ameland ook Diezel heeft de tijd van zijn leven gehad, lekker banjeren op het strand en door de duinen.
De rust, de stilte die je kunt horen, het ruisen van de zee, kortom een fantastisch weekend die voor herhaling vatbaar is.

Bedankt!!!
 
Arne Green Slumstrup

Posted at Wednesday 21 September 2011, 19:57
Have had a great time with you ón Ameland.Thank you so much.Lovely with walks and lots of redwine cheese. looking forward seeing you on Thurø. XXX
 
JW Voskamp

Posted at Thursday 11 August 2011, 15:38
Het zit er weer op, nog even lekker ontbijten, auto inpakken en dan weer terug. Het was weer een heerlijke vakantie in en om jullie (ons J) fantastische huis. Het aantel regendagen dat voor ons gevoel ditmaal wat groter was dan andere jaren heeft daaraan niets kunnen veranderen. We hebben heel veel prachtige dagen gehad en komen fraai gebruind weer thuis aan. Dit jaar waren we met z’n vijven, maar één weekend waren ze er allemaal (de oudste twee logeerden met hun aanhang ergens anders). Er konden dus weer de traditionele tuinfoto’s gemaakt worden.
Alles was dik in orde zoals gewoonlijk.
De jaarlijkse vraag: “Volgend jaar weer?” werd als vanouds met een juichend “jaaaah!!!” beantwoord. Nog eens namens allemaal dank, ook voor de welkomstwijn, groet, Jan WIllem Voskamp
 
helmut katier

Posted at Sunday 29 May 2011, 22:55
Posted at Sunday 29 May 2011, 21:55 das huize ad fundum und ameland haben alles,was wir uns für einen schönen erholsamen urlaub gewünscht hatten.vielen dank dafür!
grüße aus vreden,von fam.
helmut katier
 
martin + petra schreiber

Posted at Wednesday 04 May 2011, 17:10
wir haben ein wunderschönes osterfest in ihrem tollen ferienhaus verbracht.es hat uns, unseren kindern, unserem enkelkind und unserem hund an nichts gefehlt. wir sind total begeistert und kommen gerne wieder. martin + petra aus münster
 
Birgit van Hulst

Posted at Monday 13 September 2010, 15:32
Vandaag jammer genoeg Ad Fundum en Ameland moeten verlaten. Prachtig en warm huis, perfecte locatie op het eiland, ook volgens hond Sacha;-) Hebben enorm genoten, komen graag nog eens terug!
 
Yolanda en Hub

Posted at Monday 06 September 2010, 16:03
Op een fantastisch eiland, in een fantastisch huis, met fantastische mensen hebben wij een paar fantastische dagen beleefd. we komen graag en het liefst gauw terug. Dank en dikke kus van ons.
 
Marga

Posted at Saturday 06 February 2010, 10:28
Marja en Sip, wat hebben we weer optimaal genoten van jullie sfeervol en warm huis! Van alles voorzien en notabene stond er nog een heerlijk wijntje klaar! Hadden deze keer de auto meegenomen want was een wit en koud wereldje begin februari. Konden nu gaan en staan waar en wanneer wij wilden.
Nes was omgetoverd tot een Anthon Pieck plaatsje waar zelfs de arreslee werd voorgetrokken door een pony. Was genieten! Favoriete plekken Café Nes en Nobel!
Weekend was op en top!
Liefs, Hetty en Marga
 
Sommergäste

Posted at Sunday 20 September 2009, 11:44
Einen lieben Gruß,

wir waren diesen Sommer zu Gast in Ihrem Ferienhaus.
Carmen hat uns dazu überredet. Und was soll ich sagen, es hat uns sehr, sehr gut gefallen und würden gerne nächstes Jahr wiederkomm
 
marijke en Hans

Posted at Monday 29 June 2009, 20:13
Hoi Marja en Sip,

Ja we hebben enorm genoten van ons weekendje Ameland.En niet alleen wij, maar zeker ook onze Festo. (onze Engelse Springer Spaniel)
We hebben ons vooral vermaaakt met het vogeltjes kijken. Ondanks het feit dat onze Festo voornamelijk los rondliep hebben we toch kans gezien 70 verschillende soorten vogels te bekijken.
De locale horeca heeft zich ook van hun beste kant laten zien.
We hebben alle kanten van het eiland bekeken en we hebben heerlijke lange wandelingen gemaakt en nauwelijks mensen gezien. Heerlijke rust.Ook het huisje voldeed aan alle verwachtingen.SUper! En we vonden het flesje wijn een hele leuke geste.
Mijn zusje, die in Zwitserland woont wil ook heel graag een keer meekomen naar Ameland en dan natuurlijk verblihven in Ad Fudum.
dus tot gauw,
Hans en Marijke
 
Willem&Anke

Posted at Friday 26 June 2009, 23:20
Hoy Sip en Marja, We hebben een heerlijke week in jullie huisje gehad met alleen maar mooi weer! Wat wil een mens nog meer.
Zelfs internet deed het, wel alleen buiten maar dat was met dat mooie weer geen punt.We hopen zeker nog een x terug te komen.
 
Carla en Wybe

Posted at Monday 17 November 2008, 22:39
Beste Marja en Sip,
Vorige week zaterdag kwamen wij aan in jullie huisje op Ameland. Het zag er keurig uit en we voelden ons er meteen al thuis. Leuk welkom, met zo'n flesje rode wijn!

We hebben al wandelend en fietsend heel veel kilometers afgelegd door de natuurgebieden waar je nauwelijks mensen tegenkomt. We hebben genoten en trotseerden voor al dit moois wel wat wind en regen. Het was de moeite waard.
"Het Witte Paard"in Nes is een aanrader alsook de bakkerij/annex koffietent in Hollum.

Mijn vriend Wim heeft samen met de campingbeheerder en de maatschappij die voor de wifi moet zorgen geprobeerd een internetverbinding tot stand te brengen.
Volgend voorjaar gaan ze het signaal versterken, maar nu werkt niet elke antenne in de pc's nog met deze sterkte. Er kon dus niet gewerkt worden wat wel de bedoeling was. We konden ons dus volledig richten op vacantie houden. ( de positieve kant van het verhaal)

Vrijdag hebben we na een heerlijk weekje Ad Fundum weer netjes, maar wel met zekere weemoed achter ons gelaten. Maar het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Hartelijke groeten van Wybe/ Carla Veenendaal
 
Wilma en Kees van Hooijdonk

Posted at Thursday 13 November 2008, 14:24
Beste Marja en Sip,
Een late reaktie, we zijn alweer weken thuis maar we hebben echt genoten van jullie huis. Een heel gezellig en knus huis en van alle gemakken voorzien. Er stond zelfs een hondenmand! Onze honden vonden het ook fantastisch in jullie huis. Wij hebben weer geweldig mooi weer gehad op Ameland, één middagje regen, maar dat kun je verwaarlozen. We komen zeker terug naar jullie huis. We missen het echt, die rust en de geweldige natuur. We moesten echt afkicken. Wat wil je na twee weken wandelen en zwemmen!
 
Willemijn

Posted at Tuesday 18 March 2008, 16:20
Wat een luxe om de allereerste keer op Ameland vanuit 'Ad Fundum' te mogen beleven! Makkelijk te bereiken vanaf de boot. Supercompleet ingericht, van alle gemakken voorzien. Lekker gefietst op de fietsen uit de schuur. Strandwandeling gemaakt. Naar de vogelkijkhut. Overal lekker rustig en dat op maar een paar uur rijden van de Randstad! Voor herhaling vatbaar!
 
hans en ingrid beerling"home.nl

Posted at Saturday 02 February 2008, 19:18
ha die marja en Sip, Wat hebben we genoten in jullie huis! Zelfs in febrauri heerlijk om te wandelen op het strand. Het huisje was goed verzorgd, de kleine extraatjes maken dat je je welkom voelt zoals het flesje wijn bij aankomst, de gezellige inrichting ( vooral de raxstoelen!!!) en de fietsen in de schuur. Wij komen er graag nog eens! groetjes Hans en Ingrid
 
marjan

Posted at Monday 08 October 2007, 10:50
Wat hebben we weer genoten van het heerlijke eiland en van jullie super huis! Tot een volgende keer! Marjan en Huub
 
Rachella Kooijman

Posted at Sunday 05 August 2007, 14:33
Het duurt nog even...maar in mei 2008 gaan wij,the kids en opa en oma vast en zeker genieten van jullie mooie huisje!!!
Bij deze mijn complimenten voor jullie mooie website.
Groetjes de Kooijmannen.
 
Hanneke Schuit

Posted at Friday 11 May 2007, 14:44
Beste mensen,
Zoals ik ook al in jullie gastenboek in huis heb vermeld, hebben we erg genoten van het huis. En natuurlijk Ameland zelf. Het was dan ook prachtig weer die eerste week van mei.
Ik heb er samen met partner en 3 dochters mijn 50e verjaardag gevierd!! Het was al met al een week om niet te vergeten!!!
Groeten Sarah (Hanneke)
 
mia meppelink

Posted at Friday 09 March 2007, 21:08
Beste Marja en Sip.
We hebben weer erg genoten op Ameland en deze keer in jullie mooi vakantie huis. Het welkom is erg gewaardeerd, een leuke kaart en een lekkere fles wijn. De stoelen zaten lekker en de afwasmachine is een leuke aanvulling op het interieur.
We hebben een leuke week gehad, al was het wel wat nat, maar de zon liet zich ook nog zien. Marja en Sip bedankt dat we een week in jullie huis mochten genieten.

Harm en Mia Meppelink
 
Atti

Posted at Monday 12 February 2007, 09:56
Na een winderige boottocht was het heerlijk warm binnen komen in jullie vakantie huis, een warm welkom. Het huis was van alle gemakken voorzien en een heerlijk schone badkamer met een goede douche (stel ikzelf erg op prijs!). De tuin is prachtig en ik verheug me op de zomer, daar kunnen we met heel veel mensen barbecueën, er is plek genoeg.
De ligging is ook ideaal, aan de rand van de duinen. Je hoeft niet 10 minuten te rijden voordat je in de duinen bent, je zit er al. Heerlijk, want dat is het vakantie gevoel.

Tot de volgende keer.
Atti
 
dick en marga

Posted at Saturday 23 December 2006, 10:29
wij mochten van 13 - 18 december in jullie huis vertoeven en wat hebben we genoten.
Een heerlijk comfortabel huis, gezellig, sfeervol ingericht en helemaal compleet. Last but not least.... nog heerlijk schoon ook!
 
Hans en Ingrid

Posted at Friday 10 November 2006, 08:11
Ha Marja en Sip,

Ziet er prima uit!!!
We gaan er vast wel eens "live" een kijkje nemen.
Ameland is een leuk eiland, dat hebben we al ervaren in het verleden en jullie huis ziet er uitnodigend uit.

groetjes Hans en Ingrid

 
Jorien & Geert

Posted at Tuesday 29 August 2006, 13:17
Beste mensen,

Het was weer erg gezellig op het heerlijke eiland Ameland.
Maar door het verblijf in huizeadfundum hebben niet alleen wij, maar ook de kinderen het geweldig gehad.
Het huis is overal van voorzien. we zijn er zelfs een nacht langer blijven slapen.

Dank jullie wel.
G.J.T.M

 
voskamp

Posted at Friday 18 August 2006, 12:45
Beste familie Donker,
Wat een fijn huis hebben jullie je verworven, gefeliciteerd!. Wij brengen er al vele jaren met het hele gezin onze vakantie door. Iedere keer tot groot genoegen, ook als de zon het laat afweten. En wat leuk dat we dat via jullie electronische gastenboek op deze werkelijk zeer fraaie website kunnen laten doorklinken. We wensen jullie heel veel succes met de exploitatie en, niet in de laatste plaats, minstens zoveel plezier met het eigen verblijf als wij eraan beleven. Gerda en Jan Willem Voskamp.
 
<< Begin 1 2 3 Einde >>

[ Terug ]